“Στο βασίλειο του σαλονιού, ο καναπές είναι ο βασιλιάς”
Ένας σύγχρονος άνθρωπος περνάει στο σαλόνι του αρκετές ώρες της ημέρας, πολύ περισσότερες από τα υπόλοιπα δωμάτια του σπιτιού. Ζει με την οικογένειά του, βρίσκεται με τους φίλους του, ακούει μουσική, βλέπει τηλεόραση, ξεκουράζεται, διασκεδάζει, διαβάζει, σκέφτεται ή δεν κάνει απολύτως τίποτα. Η χρήση του σαλονιού, προσωπική ή κοινωνική, προσφέρει χαλάρωση, δημιουργεί ευχαρίστηση.

“Κομψότητα, ποιότητα και ποικιλία”
Η εταιρεία δημιουργήθηκε το 2010 από ανθρώπους με ιδιαίτερη εμπειρία στο χώρο του επίπλου και διάθεση για πρωτοτυπία και δημιουργικότητα. Η Sofa Company σας προσφέρει τη μεγαλύτερη συλλογή καναπέδων, 300 διαφορετικά υφάσματα για να τους ντύσετε, τραπέζια σαλονιού, φωτιστικά και διακοσμητικά αντικείμενα. Τα προϊόντα της παραδίδονται μέσα σε 3 εβδομάδες και καλύπτονται από 7ετή εγγύηση.

www.sofacompany.gr

JOIN_logo

“Your Bed … Our Passion”
Το 1977 γεννήθηκε η ιδέα μιας εταιρίας που στόχο θα έχει την συνεχή βελτίωση των πιο ιδιωτικών χώρων των ανθρώπων … την κρεβατοκάμαρα.
Οι έξι βασικοί κανόνες της εταιρίας είναι:
1. Να συμβάλει με τον καλύτερο δυνατό τρόπο και να υποστηρίζει την προσπάθεια των ανθρώπων που επιδιώκουν ποιοτικότερη και υγιεινότερη προσέγγιση στον τρόπο ζωής μέσο του χώρου χαλάρωσης, ηρεμίας, ξεκούρασης και ύπνου.
2. Να καλύπτει τις αισθητικές απαιτήσεις των πελατών.
3. Να δημιουργεί προιόντα φιλικά προς τον άνθρωπο και το περιβάλλον.
4. Να παρέχει τις καλύτερες και ποιοτικότερες υπηρεσίες.
5. Να έχει κάθε προιόν την προσωπική της φροντίδα σαν να είναι μοναδικό και ιδιαίτερο.
6. Να συνεισφέρει συνεχώς στην κοινωνία και το περιβάλλον.

www.join.gr